logo co-air

  

 

 

CO-AIR bv, is een servicegerichte onderneming op het gebied van klimaatbeheersing en airconditioning.
Het doel van CO-AIR is het bieden van betrouwbare service en adequate dienstverlening, zodat de klanttevredenheid gewaarborgd blijft.

Door de toenemende vraag naar hun dienstverlening, is CO-AIR op zoek naar een fulltime:

hulpmonteur

Werkzaamheden
Als hulpmonteur van CO-AIR bv installeer en onderhoud je klimaatinstallaties in het midden- en kleinbedrijf en bij particulieren. Je voert periodiek onderhoud uit en verhelpt storingen.
Als hulpmonteur zal je in eerste instantie veel samenwerken met een collega monteur. Op deze manier kan je ervaring op doen en de fijne kneepjes leren van het vak om op termijn door te groeien tot zelfstandig monteur/technicus.

Wie ben jij?
Je bent technisch geschoold (LTS/MBO) en hebt wellicht stage gelopen in een technische omgeving (bijv. installatietechniek, CV’s of koeltechniek).
Je hebt je school net afgerond of werkt net een (paar) jaar en bent op zoek naar een leuke, technische functie in een klein, collegiaal bedrijf waarbij aandacht is voor jouw groei en ontwikkeling.
Als persoon ben je representatief, flexibel en klantgericht. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, beschikt over goede communicatieve eigenschappen en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
Tenslotte is affiniteit met elektrotechniek een pré, je rijbewijs (B) een voorwaarde.

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden je een jong en collegiaal bedrijf met oog voor de ontwikkeling van de medewerkers en de systemen. Het salaris is marktconform en afhankelijk van kennis en ervaring. Naast je bedrijfswagen (bus) krijg je natuurlijk ook de beschikking over een mobiele telefoon.

Solliciteren?
Klik hier en vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Werving en selectie van deze vacature gebeurt in samenwerking met: HRcare personeel en organisatiediensten.

Reageer je per mail, stuur dan je brief met CV aan: d.kramer@hrcare.nl.

Per post kan je je sollicitatie sturen naar: CO-AIR BV, Schumanpark 31,
7336 AM Apeldoorn