logo co-air

 

 

 

CO-AIR bv, is een servicegerichte onderneming op het gebied van klimaatbeheersing en airconditioning.
Het doel van CO-AIR is het bieden van betrouwbare service en adequate dienstverlening, zodat de klanttevredenheid gewaarborgd blijft.

Door de toenemende vraag naar hun dienstverlening, is CO-AIR op zoek naar een:

monteur (m/v)

Werkzaamheden
Als monteur van CO-AIR bv installeer en onderhoud je klimaatinstallaties in het midden- en kleinbedrijf en bij particulieren. Je voert periodiek onderhoud uit, verhelpt storingen en houdt de administratie hiervan bij.
CO-AIR bv biedt een 24-uurs servicedienst. De uitdaging is om bij storingen adequate hulp te bieden, zodat de klanttevredenheid gewaarborgd blijft.

Wie ben jij?
Je hebt een LTS of MTS opleiding (of vergelijkbaar) en hebt een paar jaar ervaring als installatie-, electra of CV-monteur of, bij voorkeur, in de koeltechniek.
Je bent representatief, flexibel en klantgericht. Uit ervaring weet je welke verantwoordelijkheid je hebt in een buitendienstfunctie en het is prettig wanneer je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. 
Beschik je nog niet over de CFK-monteurs certificering (STEK), dan heb je in ieder geval de ambitie om dit te behalen. Affiniteit met elektrotechniek is een pré, je rijbewijs (B) een voorwaarde.

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden je een jong en collegiaal bedrijf met oog voor de ontwikkeling van de medewerkers en de systemen. Het salaris is marktconform en afhankelijk van kennis en ervaring. Naast je bedrijfswagen (bus) krijg je natuurlijk ook de beschikking over een mobiele telefoon.

Solliciteren?
Klik hier en vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Werving en selectie van deze vacature gebeurt in samenwerking met: HRcare personeel en organisatiediensten.

Reageer je per mail, stuur dan je brief met CV aan: d.kramer@hrcare.nl.

Per post kan je je sollicitatie sturen naar: CO-AIR BV, Schumanpark 31,
7336 AM Apeldoorn