Van Dam ICT is een jonge onderneming, gespecialiseerd in systeem- en netwerkbeheer voor met name het midden- en kleinbedrijf in Apeldoorn en omgeving.

Van Dam ICT heeft een groot aantal servers in beheer en op contractbasis maken inmiddels meer dan 250 klanten gebruik van hun diensten.
Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar onze diensten, zal het team worden uitgebreid. Wij zijn daarom op zoek naar een ervaren

systeem- en netwerkbeheerder (m/v) 32-40 uur

Wat ga je doen?
Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de ICT infrastructuur van onze klanten en heb je de zorg voor het onderhoud van hun systemen en netwerken. Je beantwoordt (veelal telefonisch) vragen en geeft technische ondersteuning bij storingen of problemen.
Door jouw kennis en ervaring weet je technische en soms complexe vraagstukken te beantwoorden en kan je ook je collega’s hierbij ondersteunen. Het doel is te komen tot duurzame oplossingen van storingen of problemen en het voorkomen van nieuwe storingen of problemen.

Wie ben jij?
Je bent een slimme, resultaatgerichte m/v met een passie voor ICT.
Je hebt een afgeronde MBO ICT opleiding. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als systeem- en netwerkbeheerder waardoor je in elk geval volledig bekend bent met Windows 2003/2008 servers. Je bent getraind op basis van Microsofttechnieken, bij voorkeur  MCSA gecertificeerd en hebt de ambitie je hierin verder te ontwikkelen.
Door je interesse voor het ICT vakgebied, ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Je profiel
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent gedreven om elke klant de juiste ondersteuning te bieden en te adviseren over slimme oplossingen. Je bent een positieve persoonlijkheid; creatief en klantgericht..
Je bent recht door zee, flexibel en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Tenslotte ben je in het bezit van je rijbewijs zodat je gebruik kunt maken van een bedrijfswagen om bij de klant te komen.

Wat hebben we je te bieden?
Wij bieden je een collegiaal, jong, daadkrachtig bedrijf waarin aandacht is voor elkaar en voor de ambities die we willen verwezenlijken, zowel voor de medewerkers persoonlijk als voor de onderneming. Je salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.

Ben jij een ICT’er die graag in Apeldoorn wil werken in een informeel, gezellig team?

Stuur dan voor 1 december a.s. je sollicitatiebrief met curriculum vitae aan: d.kramer@hrcare.nl

Heb je vragen over de functie of de vacature, bel dan 0614382233 of mail d.kramer@hrcare.nl

Meer informatie over Van Dam ICT, vind je op: www.vandam-ict.nl