Van Dam I.C.T. is een jong en ambitieus bedrijf met een groeiend aantal klanten in het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Apeldoorn en omgeving.

Door de groeiende vraag naar onze diensten, zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker.
Een leuke collega die nog het een en ander wil en moet leren van het vak en die op termijn een bijdrage wil leveren aan de Microsoft Certificering voor het bedrijf. Wij zoeken daarom een

junior systeem- en netwerkbeheerder (24-32 uur)

Wie ben jij?
Je bent resultaatgericht, je hebt affiniteit met internet en enige kennis en ervaring op het gebied van systeem- en netwerkbeheer op basis van Microsofttechnieken. Je bent MCSA gecertificeerd en hebt de ambitie je hierin verder te ontwikkelen.
Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je hebt goede communicatieve eigenschappen en bent gedreven om de klant verder te helpen met slimme oplossingen.
Je interesse in het vakgebied zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.
Je bent een positieve persoonlijkheid met een proactieve en klantgerichte houding; je bent creatief, flexibel, recht door zee en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
Tenslotte ben je stressbestendig en in het bezit van je rijbewijs (B) zodat je gebruik kunt maken van een bedrijfswagen om bij de klant te komen.

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een team waarin ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief.
In een redelijk zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van systemen en netwerken van onze relaties. Je beantwoordt (telefonisch) hun vragen en draagt bij aan duurzame oplossingen van voorkomende storingen of problemen. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het draaiende houden van de ICT infrastructuur van onze klanten.
Door je kennis en ervaring blink je uit bij het beantwoorden van algemene en technische vraagstukken.

Wat hebben we je te bieden?
Wij bieden je een collegiaal, jong, daadkrachtig bedrijf waarin aandacht is voor elkaar en voor de ontwikkeling die we (willen) doormaken. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.
Het is een functie met toekomstperspectief die je de mogelijkheid biedt vanuit je eigen inbreng vorm te geven aan de toekomst van Van Dam ICT en die van je zelf!

Meer weten? Bel 0614382233 of stuur een e-mail aan info@hrcare.nl
Solliciteren? Stuur een e-mail met brief en curriculum vitae aan: info@hrcare.nl.