Bedrijfsprofiel
SPECK POMPEN NEDERLAND BV is behalve leverancier, in toenemende mate adviseur op het gebied van pompen, pompinstallaties en toebehoren. SPECK geeft deskundig advies en biedt ook voor specifieke toepassingen de juiste pompoplossing. Speck pompen worden toegepast in de scheepvaart-/agrotechniek, industrie-, hogedruk- en zwembadtechniek.

Om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag én om onze doelstelling te realiseren, is SPECK POMPEN NEDERLAND BV op zoek naar twee ambitieuze, commerciële talenten voor de fulltime functie van:

verkoper binnendienst

Functie-inhoud
Als verkoper binnendienst vorm je een belangrijke schakel tussen de klant, de verkoopleider/productspecialist en de interne organisatie(techniek/logistiek). Je geeft op eigen, creatieve, wijze invulling aan het bewerken van de markt, waarbij zelfstandigheid een vanzelfsprekendheid is. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en maakt afspraken over prijs-, leverings- en betalingscondities. Je onderhoudt de contacten, stelt offertes en correspondentie op, belt deze na en houdt dit bij in het klantenregistratiesysteem.

Functieprofiel
– een afgeronde MBO-opleiding in commerciële richting;
– aantoonbare ervaring als verkoper binnendienst of in een vergelijkbare commerciële functie;
– affiniteit met werktuigbouwkunde of procestechniek;
– uitstekende communicatieve vaardigheden en onderhandelingsvaardigheden;
– ervaring met of kennis van MS Office en administratieve pakketten (bijv. Unit 4/Multiverse);
– uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van het Duits en Engels;
– een zelfstandige, representatieve en pro-actieve opstelling;
– een flexibele en klantgerichte instelling.

Werken bij Speck Pompen Nederland BV
Speck biedt een marktconform salaris dat afhankelijk is van leeftijd, kennis en ervaring. Daarnaast zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Technische Groothandel) en voldoende gerichte (interne) opleidingsmogelijkheden.

Een medewerker (sinds april 2009) vertelt: “Ik heb destijds voor Speck gekozen omdat de kleine organisatie, de functie en de goede arbeidsvoorwaarden me erg aansprak. Als commercieel medewerker/orderverwerker ondersteun ik de productspecialisten door o.a. orderverwerking en het opstellen van offertes. Ik heb leuke collega’s, afwisselend werk en contact met klanten. Bij Speck krijgt iedereen een kans zichzelf te ontwikkelen en men probeert het beste in je naar boven te halen. Er heerst een informele sfeer waarbij er veel aandacht is voor het ontwikkelen van je talenten en waar men open staat voor je ideeën.”

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in de functie, maar heb je nog vragen, dan kan je mailen met Alex Bolder via a.bolder@speck.nl of hem bellen op telefoonnr. 0316-331757.

Wil je solliciteren, stuur dan een e-mail met je motivatie en curriculum vitae naar: d.kramer@hrcare.nl.

Werving en selectie gebeurt in samenwerking met HRcare personeel en organisatiediensten.